Termeni si conditii

Reguli de utilizare online a site-ului Vita-Penis.ro. VitaPenis mareste penisul natural. Penis mai mare rapid.

Utilizarea site-ului include accesul, navigarea si cumpararea produselor . Constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor. Enuntate in cuprinsul prezentului document. Cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord. Fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor. Pentru a le putea consulta in orice moment.

penis mai mare

Continutul site-ului nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, sau expus. In alte scopuri decat cele expres si legal permise.

Extragerea oricaror informatii. Urmata de orice utilizare in scop comercial. Care depaseste sfera copiei private reglementate de lege. Sau pentru vanzare ori licentiere. Fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate. Constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului. Cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea. Sau copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

mareste penisul

Va rugam sa cititi specificatiile produselor si compatbilitatea acestora, inainte de a cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Vita-Penis.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000. Privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Echipa VitaPenis face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Insa uneori acestea pot contine inadvertente. Ca specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ. Pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

vitapenis

Prin folosirea site-ului utilizatorii se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Utilizatori si administratorii site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

mareste penisul

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales. Poate intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Comanda astazi VitaPenis. Tratament pentru marirea penisului natural. Beneficiezi de reduceri substantiale si livrare gratuita.